+45 44 84 99 44
info@alogholmmalerfirma.dk

Professionel facaderenovering i København

Hos AL & Holm Malerfirma ApS tilbyder vi facaderenovering af jeres virksomhed, offentlige bygning eller dit private hjem. Hvis facaden trænger til en kærlig hånd, sørger vi gerne for, at din facade igen bliver så flot som ny. Med over 25 års erfaring i branchen arbejder vi meget professionelt – og meget effektivt. Vi kan derfor renovere alle typer af facader, så derfor kan du med fordel vælge os som din samarbejdspartner.

En samarbejdspartner med de rette kompetencer

Som erfaren fagmand er vi bevidste om, at facaderenoveringen kræver en stor faglig indsigt, og her trækker vi på vores erfaring. Vi udvælger nøje materialer, så din nye facade matcher resten af bygningen. Facaderenoveringen skal gerne løfte hele bygningens udseende, så renoveringen ikke adskiller facaden fra resten af bygningen i stil.

Derfor bør du facaderenovere

Der kan være mange forskellige årsager til at renovere facaden. For virksomheder er det vigtigt at give deres kunder et godt førstehåndsindtryk, og derfor vælger de os som samarbejdspartner. Udover en optimering af udseendet kan en facaderenovering øge ejendommens værdi – og samtidigt kan du vælge en energibesparende løsning, så du fremover vil spare penge. Derfor er en facaderenovering en god investering, hvor du forlænger ejendommens levetid og værdi.

Se nogle af vores referencer

Christoffer Holm

Malermester

Bliv Ringet op

Vi prøver at give dig et kald indenfor 24 timer. 

Vi er Certificeret

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på facaderenovering

Hos AL & Holm Malerfirma ApS får du altid et tilfredsstillende resultat, som lever op til dine forventninger. Vi udfører alle arbejdsopgaver i høj kvalitet, og derudover har vi konkurrencedygtige priser. Vi er beliggende i København, men udfører også gerne facaderenovering på Amager, Vesterbro, Østerbro, Frederiksberg og i Hellerup samt Valby.

Kontakt os gerne, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vi har løsninger til langt de fleste facaderenoveringer, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi tilbyder også

Vi har fokus på detaljen og tager os den nødvendige tid til enhver maleropgave.

Hvis I har brug for en solid og professionel hovedentreprenør i København.

Vi hjælper jer hvis I mangler en samarbejdspartner til totalentreprise.

Al og Holm Malerfirma ApS er et kvalitetsbevidst malerfirma med 25 års erfaring.

Christoffer Holm

Malermester

Bliv ringet op

Udfyld formularen også ringer vi dig op inden for kort tid.