+45 44 84 99 44
info@alogholmmalerfirma.dk

Maling og renovering af flyttelejligheder i hele København

Hos AL & Holm Malerfirma ApS tilbyder vi private og erhverv at udføre renovering og maling af flyttelejligheder på blandt andet Amager, Frederiksberg, Vesterbro, Østerbro samt i Hellerup og Valby. Uanset om det er, fordi du har købt ny lejlighed, du ønsker at renovere – eller du skal til at fraflytte en lejlighed, der trænger til en kærlig hånd – så varetager vi gerne arbejdet. Vi har mange års erfaring med maling af flyttearbejde, og vi udfører store som små arbejdsopgaver, hvis du f.eks. kun ønsker maling af alle lejlighedens døre. Ønsker du en istandsættelse af hele lejligheden, klarer vi det også. Vi tilbyder gerne en totalløsning, som indebærer alt fra malerarbejde til gulvafhøvling.

Solide helhedsløsninger

Når vi udfører totalløsninger, trækker vi på vores mere end 25 års erfaring, og derfor er vores kunder garanteret et solidt resultat. Vi leverer altid et slutresultat, som er holdbart, funktionelt og udseendemæssigt flot. Derfor kan du trygt vælge os som din samarbejdspartner, fordi vi altid overholder vores aftaler i forhold til pris, kvalitet og inden for den fastsatte tidsramme. På den måde er du sikret en kvalitetssikret behandling af istandsættelsen af lejligheden, uanset om du er til- eller fraflytter.

Effektivt og kvalitetssikret arbejde

I vores arbejde lægger vi stor vægt på at udføre arbejdet så effektivt som muligt, så den nye lejer kan flytte ind hurtigst muligt. Det er især en fordel for vores kunder som f.eks. boligforeninger, fordi de ikke skal vente unødvendigt lang tid på, at flyttelejligheden bliver klar. I samarbejdet med kunden kommer vi gerne med vejledning til, hvordan vi bedst kan renovere lejligheden, fordi det nogle gange kan være svært at vurdere arbejdsopgaverne.

Se nogle af vores referencer

Christoffer Holm

Malermester

Bliv Ringet op

Vi prøver at give dig et kald indenfor 24 timer. 

Vi er Certificeret

Renovering af flyttelejligheder efter dine ønsker

I et samarbejde med os vil du kunne mærke, at vi vægter dine ønsker højest. Vi vil gerne imødekomme dine ønsker til flyttelejligheden, så du får et tilfredsstillende resultat. Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om vores håndværk.

after before

Vi tilbyder også

Vi har fokus på detaljen og tager os den nødvendige tid til enhver maleropgave.

Hvis I har brug for en solid og professionel hovedentreprenør i København.

Vi hjælper jer hvis I mangler en samarbejdspartner til totalentreprise.

Al og Holm Malerfirma ApS er et kvalitetsbevidst malerfirma med 25 års erfaring.

Christoffer Holm

Malermester

Bliv ringet op

Udfyld formularen også ringer vi dig op inden for kort tid.