+45 44 84 99 44
info@alogholmmalerfirma.dk

Hovedentreprise i samarbejde med AL & Holm Malerfirma ApS

Hvis I har brug for en solid og professionel hovedentreprenør i København, stiller vi hos AL & Holm Malerfirma ApS vores kompetencer til rådighed. Hvis I mangler en samarbejdspartner til hovedentreprise, vil vi meget gerne hjælpe jer. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen, og derfor kan vi levere et overblik over selve arbejdsprocessen.

Vi sørger for koordineringen

I byggeprocesser er det ofte en uoverskuelig opgave at skulle varetage hovedentreprisen alene. Ved at vælge os hos AL & Holm Malerfirma ApS som samarbejdspartner, får I en fagmand, der sørger for grundig og kompetent rådgivning igennem hele projektet. I processen sørger vi for rådgivning af alt lige fra arbejdsgang til valg af materialer og underentreprenører. På den måde kan I trygt vælge os for at få overblik og ro i byggeprocessen.

Hovedentreprise i hele København

Hos AL & Holm Malerfirma ApS har vi et stærkt team, der løbende bliver efteruddannet. Grunden til det er, at vi på den måde altid er opdaterede inden for malerfaget. Det gør os også i stand til at udføre et kvalitetssikret stykke arbejde effektivt og til en konkurrencedygtig pris. Vi er stolte af at kunne sige, at vi på baggrund af vores erfaring kan løse enhver udfordring inden for byggebranchen. Gennem hele processen sørger vi for en god dialog, så arbejdet forløber efter planen – og lever op til kundens ønsker.

Se nogle af vores referencer

Christoffer Holm

Malermester

Bliv Ringet op

Vi prøver at give dig et kald indenfor 24 timer. 

Vi er Certificeret

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på facaderenovering

Med vores centrale beliggenhed i København varetager vi hovedentreprise for kunder i det nærliggende område som f.eks. Amager, Frederiksberg, Hellerup, Valby, Vesterbro og Østerbro. Tøv ikke med at kontakte os – vi vil meget gerne drøfte jeres planer sammen med jer.

Vi tilbyder også

Vi har fokus på detaljen og tager os den nødvendige tid til enhver maleropgave.

Hvis I har brug for en solid og professionel hovedentreprenør i København.

Vi hjælper jer hvis I mangler en samarbejdspartner til totalentreprise.

Al og Holm Malerfirma ApS er et kvalitetsbevidst malerfirma med 25 års erfaring.

Christoffer Holm

Malermester

Bliv ringet op

Udfyld formularen også ringer vi dig op inden for kort tid.