+45 44 84 99 44
info@alogholmmalerfirma.dk

Kvalitetssikret maling af vinduer i København

Hos AL & Holm Malerfirma ApS tilbyder vi maling og vedligeholdelse af vinduer. Triste, afskallede og misvedligeholdte vinduer har stor betydning for bygningens udseende. Det kan dog ofte være en stor økonomisk post at udskifte vinduerne. Dog kan du ved løbende vedligeholdelse af vinduerne du sikre dig, at din ejendom fremstår indbydende og velholdt. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne på kontaktoplysninger i bunden af siden. Vi har mange års erfaring maling af vinduer, og vi opererer i hele København.

Maling til beskyttelse og vedligeholdelse af vinduer

Maling af vinduer er en god metode, der tjener flere formål end blot at pynte på ejendommen. Malingen beskytter nemlig også træværket imod f.eks. fugt og vandindtrængning. Derfor ruster du dine vinduer til at kunne modstå det danske vejr ved at male din ejendoms vinduer. Derfor er maling af vinduer en rigtig god investering i det lange løb.

Effektivt og kvalitetssikret arbejde

Hos AL & Holm Malerfirma ApS har vi over 25 års erfaring, hvilket gør os i stand til at udføre et kvalitetssikret malerarbejde til en konkurrencedygtig pris. Ved løbende uddannelse af vores fagudlærte malere kan vi følge fagets udvikling og være opdaterede inden for de nyeste malerteknikker og -materialer. Vi har midlerne til at udføre malerarbejde i højde på f.eks. etageejendomme, fordi vi benytter en lift. Dette foretrækker vores kunder især også, fordi liften ikke på samme måde blokerer for udsynet, som f.eks. et stillads gør.

Se nogle af vores referencer

Christoffer Holm

Malermester

Bliv Ringet op

Vi prøver at give dig et kald indenfor 24 timer. 

Vi er Certificeret

Vælg os for en rutineret og kompetent maler

Hvis I ønsker nymalede vinduer, kan I med fordel kontakte os. Vi foretager gerne en gennemgang af jeres vinduer og kommer med et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder maling af vinduer i hele Københavnsområdet, som blandt andet omfatter Amager, Frederiksberg, Hellerup, Valby, Vesterbro og Østerbro. Har du spørgsmål, kan du kontakte os på telefon eller mail.
21 22

Vi tilbyder også

Vi har fokus på detaljen og tager os den nødvendige tid til enhver maleropgave.

Hvis I har brug for en solid og professionel hovedentreprenør i København.

Vi hjælper jer hvis I mangler en samarbejdspartner til totalentreprise.

Al og Holm Malerfirma ApS er et kvalitetsbevidst malerfirma med 25 års erfaring.

Christoffer Holm

Malermester

Bliv ringet op

Udfyld formularen også ringer vi dig op inden for kort tid.