+45 44 84 99 44
info@alogholmmalerfirma.dk

Maling og renovering af trappeopgange i København

Vi hos AL & Holm Malerfirma ApS har en lang årrække af erfaring med renovering og maling af trappeopgange. Trapper udsættes dagligt for mange skridt og kan derfor ikke undgå at blive slidt med tiden. Derfor er der mange trappeopgange, der trænger til en opfriskning. Det klarer vi effektivt hos AL & Holm Malerfirma ApS, hvor vi udfører renovering med en høj grad af faglighed. En trappeopgang er nemlig ikke helt lige til, når det gælder maling og renovering.

Vi varetager en bred vifte af arbejdsopgaver

Vores team består af 10-15 fagudlærte malere, der løbende bliver efteruddannet, så de altid er up-to-date. Det gør, at I får en samarbejdspartner, der leverer et slidstærkt resultat hver gang. Vores malere har stor erfaring med maling af trappeopgange, og vi udfører alle relaterede opgaver til malerbehandling og renovering af hoved- og bagtrapper.

Vi tilbyder blandt andet følgende:

Højt kvalitetsniveau og konkurrencedygtige priser

Hos os er du altid sikret, at trappeopgangen efter renoveringen lever op til dine ønsker og krav. Vi sørger altid for at føre en god og løbende dialog med kunden, så vi kan udføre arbejdsopgaven på bedst mulig vis. Vi varetager alle facetter af arbejdsopgaven, så du er sikret et flot, godt og holdbart resultat. Vores team besidder den høje faglighed, som er nødvendig i forbindelse med renoveringsopgaver af trappeopgange.

Se nogle af vores referencer

Christoffer Holm

Malermester

Bliv Ringet op

Vi prøver at give dig et kald indenfor 24 timer. 

Vi er Certificeret

Vil du vide mere?

Så kan du altid kontakte os. Uanset om du er bosat på i Hellerup, Valby eller på Vesterbro, Østerbro, Amager, Frederiksberg, kan vi sagtens klare trapperenovering for dig eller din virksomhed. Ring gerne til os eller send en mail for en gennemgang af trappeopgangen.

after before

Vi tilbyder også

Vi har fokus på detaljen og tager os den nødvendige tid til enhver maleropgave.

Hvis I har brug for en solid og professionel hovedentreprenør i København.

Vi hjælper jer hvis I mangler en samarbejdspartner til totalentreprise.

Al og Holm Malerfirma ApS er et kvalitetsbevidst malerfirma med 25 års erfaring.

Christoffer Holm

Malermester

Bliv ringet op

Udfyld formularen også ringer vi dig op inden for kort tid.