Vi udfører kvalitetsmalerarbejde

Hovedentreprise i samarbejde med AL & Holm Malerfirma ApS

Hvis I har brug for en solid og professionel hovedentreprenør i København, stiller vi hos AL & Holm Malerfirma ApS vores kompetencer til rådighed. Hvis I mangler en samarbejdspartner til hovedentreprise, vil vi meget gerne hjælpe jer. Vi har mere end 25 års erfaring i branchen, og derfor kan vi levere et overblik over selve arbejdsprocessen.

Vi sørger for koordineringen

I byggeprocesser er det ofte en uoverskuelig opgave at skulle varetage hovedentreprisen alene. Ved at vælge os hos AL & Holm Malerfirma ApS som samarbejdspartner, får I en fagmand, der sørger for grundig og kompetent rådgivning igennem hele projektet. I processen sørger vi for rådgivning af alt lige fra arbejdsgang til valg af materialer og underentreprenører. På den måde kan I trygt vælge os for at få overblik og ro i byggeprocessen.

Hovedentreprise i hele København

Hos AL & Holm Malerfirma ApS har vi et stærkt team, der løbende bliver efteruddannet. Grunden til det er, at vi på den måde altid er opdaterede inden for malerfaget. Det gør os også i stand til at udføre et kvalitetssikret stykke arbejde effektivt og til en konkurrencedygtig pris. Vi er stolte af at kunne sige, at vi på baggrund af vores erfaring kan løse enhver udfordring inden for byggebranchen. Gennem hele processen sørger vi for en god dialog, så arbejdet forløber efter planen – og lever op til kundens ønsker.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Med vores centrale beliggenhed i København varetager vi hovedentreprise for kunder i det nærliggende område som f.eks. Amager, Frederiksberg, Hellerup, Valby, Vesterbro og Østerbro. Tøv ikke med at kontakte os – vi vil meget gerne drøfte jeres planer sammen med jer.