Vi udfører kvalitetsmalerarbejde

Om os | Al & Holm Malerfirma ApS

Malerfirmaet Al & Holm Malerfirma ApS blev stiftet i 1989, og er med over 25 års erfaring et konkurrencedygtigt og kvalitetsbevidst malerfirma, der udfører alle typer maleropgaver hvor ingen er for store eller små.

Malerfirma i København på Østerbro

AL & Holm Malerfirma er centralt placeret på Keldsøvej 24, 2100 Købehavn Ø, hvor fra virksomheden servicerer hele København og omegn når der skal udføres malerarbejde, hvad enten det er erhverv eller privat. Virksomheden beskæftiger i dag mellem 10 – 15 dygtige malersvende, der alle er udlært inden for faget og har fokus på grundighed gennem hele processen.

 

Løbende videreuddannelse af vores malere

AL & Holm Malerfirma sørger løbende for efteruddannelse, så vi hele tiden er på forkant med fagets nyeste tendenser og malerteknikker. Vi udfører alle former for malerarbejde og lægger stor vægt på kvalitet, præcision samt et tilfredsstillende og varigt samarbejde. Derfor lægger vi vægt på personlig kontakt og sørger for grundig dialog, båder før, under, og efter projektet.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Når du kontakter os, kan vi vurdere netop din maleropgave og derfor komme med et uforpligtende tilbud. Her stiller vi naturligvis vores kompetencer til rådighed, så vi kan rådgive dig omkring processen.