+45 44 84 99 44
info@alogholmmalerfirma.dk

Professionelt malerarbejde i København

Hos AL & Holm Malerfirma ApS i København tilbyder vi en maler udover det sædvanlige. Vi har fokus på detaljen og tager os den nødvendige tid til enhver maleropgave. Uanset om det drejer sig om et mindre eller større malerarbejde, er du sikret en professionel udførelse hos os. Vi går højt op i at udføre en kundeminded service, og derfor er du garanteret et tilfredsstillende resultat hos os, der selvfølgelig er klar til den aftalte tid. Ring til os på telefon 44 84 99 44 allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Et malerarbejde, der fornyer dine rum

Som professionelle malere er vi klar over, hvor stor en forskel malerarbejde i sig selv har på boligens udseende. Derfor arbejder vi effektivt – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dette kan vi udelukkende, fordi vi løbende efteruddanner vores malere, så de altid er opdaterede med de nyeste teknikker og viden på området.

Se nogle af vores referencer

Christoffer Holm

Malermester

Bliv Ringet op

Vi prøver at give dig et kald indenfor 24 timer. 

Vi er Certificeret

Stor erfaring med erhvervskunder såvel som private

Hos AL & Holm Malerfirma ApS arbejder vi ofte med små som store boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner i byer som f.eks. Amager, Frederiksberg, Hellerup, Valby, Vesterbro og Østerbro. Her besidder vi de rette kompetencer til at udføre selv de meget komplekse maleropgaver. Vi udfører også malerarbejde for private, og derfor kan vi garantere, at vi løser store som små maleropgaver.

after before

Vi tilbyder også

Vi har fokus på detaljen og tager os den nødvendige tid til enhver maleropgave.

Hvis I har brug for en solid og professionel hovedentreprenør i København.

Vi hjælper jer hvis I mangler en samarbejdspartner til totalentreprise.

Al og Holm Malerfirma ApS er et kvalitetsbevidst malerfirma med 25 års erfaring.

Christoffer Holm

Malermester

Bliv ringet op

Udfyld formularen også ringer vi dig op inden for kort tid.